OEM Parts
+

ДОСТАВКА ДО 15 ДЕНА ОТ ПРИЕМАНЕ НА ПОРЪЧКАТА
УСЛОВИЯ ПО ДОСТАВКА
Всички стоки закупени от онлайн магазини OEM Part Sale се доставят от куриер на предварително заявен адрес, освен ако изрично не е уговорено друго между потребителя и представител на OEM Part Sale. При финализиране на поръчка имате възможност да изберете адрес за доставка.
В случай, че изберете вариант с адрес на доставка различен от този за плащане, закупените стоки се изпращат след като бъде потвърдено плащането. Заплащането става по товарителница на куриерската компания, а наш консултант ще ви се обади за да уточните най-удобния за Вас вариант за плащане и подробности по доставката. В случаите, когато поръчката е пусната или потвърдена от наш консултант след 14:00 часа, стоките се изпращат и срока за доставка започва да тече от следващия работен ден, освен, ако наш консултант не потвърди, че е възможно изпращането да стане в същия ден. Стойността на доставката се начислява след калкулиране на отстъпките и се дължи за всяка продажба.

Промоции и Промоционални цени:
1. Промоционалните актикули не подлежат на каквито и да е допълнителни намаления.
2. Промоциите са обявени до дата на валидност на промоцията или до изчерпване на количествата.
3. Subaru Parts си запазва правото да лансира индивидуални самостоятелни промоции в търговските обекти.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ
Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
1. констатирани липси
2. дефекти на стоката
3. несъответствие с обявения размер
4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
1. възстановяване на заплатената сума
2. заменяне на стоката с нова
3. отбив от цената

ОТГОВОРНОСТИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ
1. Subaru Parts не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки.
2. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на комплектоването на поръчката, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни артикули.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА
В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е използвана).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.

 

МЕТОДИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащане в брой. Плащането се извършва на место в съответният магазин или склад. 
Стоката се взема от съответният магазин или склад . Документите се оформят на место след разплащането. При несъответствия в поръчката и доставката или други нередности можете да се свържете с нас на контактните ни телефони и адреси.

Плащане в брой по куриер 
Плащане в брой при доставка на стоката. Стоката се доставя по куриер на указаният от Вас адрес. Плащането и документите се оформят на место. При несъответствия в поръчката и доставката или други нередности можете да се свържете с нас на контактните ни телефони и адреси.

Плащане по банков път. Превеждате сумата по банка на указаните банкови детайли.
Стоката се доставя по куриер на указаният от Вас адрес. Документите се оформят и изпращат заедно със стоката. При несъответствия в поръчката и доставката или други нередности можете да се свържете с нас на контактните ни телефони и адреси.