OEM Parts
Контактна Информация

OEM PART SALE

Варна

0899917195

0899917195

sale@oempartsale.eu

skype:

OEM PART SALE е вече много години лидер в бранша на авто части за всички марки японски автомобили. Частите се предлагат на едро и дребно, работи се с всички градове в страната. Внасят се от надеждни доставчици от Корея, Япония, Европа и Тайван. Предлагат се части по ходовата част на автомобила, фарове и двигател.
Оригинални продукти на най-добрите цени за България можете да намерите в магазините на OEM PART SALE. Фирмата разполага с асортимент от над 50 000 вида резервни авто части за вас!
Осигуряваме най-високо качество на най-добрата цена. Гъвкава схема на отстъпки и конкуренти условия за съвместна работа. Експресни доставки чрез нашата отлично разработена мрежа до всяка точка от страната. Лесен достъп за всеки клиент! Огромен асортимент от продукти за Вашия японски или корейски автомобил – над 50 000 продукти в наличност. Бързо и удобно обслужване и персонална грижа за Всеки наш клиент.
Богат избор – благодарение на името, което фирмата си изгради на коректен партньор, редица световно известни фирми-производители на авточасти ни се довериха. Днес ние работим с близо 50 водещи компании, признати в цял свят.
Качество пред всичко – всеки един артикул, който предлага OEM PART SALE, е с високо качество, което гарантира дълъг живот на Вашия автомобил. Доказателство за това са лицензите и сертификатите за качество и произход на продуктите, които отговарят на съвременните европейски и световни стандарти.
Професионализъм – днес към фирмата работят отлично подготвени служители, които със своите компетентни съвети Ви помагат да откриете верния избор в широката гама предлагани продукти.
Перфекционизъм – OEM PART SALE непрестанно се вслушва в нуждите на пазара. В своята дългогодишна практика фирмата и екипът от специалисти по маркетингов анализ и статистици, разбирайки Вашите потребности и нуждите на Вашия автомобил, търсят най-доброто качество на авточасти на европейския и световния пазар и го осигуряват за Вас – нашите клиенти. Ежедневно се търсят нови партньори и варианти за да се предложат най-достъпните цени и качество за българския потребител.